Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çhemayar yapı içerisinde bulunan insanoğluın ve öbür kıpırdakların yangın yahut rastgele bir evgin hava sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin bünyelmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme ehil, yapılması ıztırari, gestaltların vazgeçilemez unsurları beyninde konum almaktadır.

Korkulu sınıftaki işyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya haricen strüktürlabilmektedir. Hariçardan yapılan merdivenler elan azca maliyeti ve makam kaybının daha az olmasından dolayı henüz çok tercih edilmektedir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri karınermektedir.

Yangın kapisinda panik bar kolu panik anında kapının rahatlıkla açılması bâtınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı referans ederiz. 

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir emniyet özelliğidir ve yangın yahut başka ivedili durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını tedariklemek muhtevain tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri çoğu kez çelik yahut demir kadar malzemelerden binalmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Bu yangın kapısı modellerinin her biri, binaların isabetli düzeyde yangın koruması ile donatılmasını sağlamlayarak makul gereksinimlerı ve regülatör standartları istikbal etmek üzere mutasavvertır.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese yangın kapısı edebilirsiniz.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın ve acil keyfiyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da dışa vurum edilen bu ekip temelı modellerde alışılagelen kapı koluna kabil. 

Report this wiki page